welkom op www.fotojean.nl
 
 

Bezoekadres: FotoJean - 't Slotje 4 - 5741 GG Beek en Donk

Vanuit ’s-Hertogenbosch:

Volg de N279 lang het kanaal (Zuid-Willemsvaart) langs Den Dungen, Berlicum, Heeswijk en Veghel. Ter hoogte van Boerdonk op de rotonde rechts af slaan en richting "De Bemmer" aanhouden. Dit is de Bosscheweg. Na minder dan 1 km bij Sluis 6 rechts af de brug oversteken. Dit is de koppelstraat. Deze straat volgen en de vijfde afslag linksafnemen. U bent nu in ’t Slotje.

Vanuit Eindhoven:

Richting Helmond A 270 volgen. Na 2,5 km afslag Nuenen, Gemert, Geldrop nemen. Bovenaan bij de stoplichten linksaf slaan, richting Nuenen, Gemert. U bent nu op de Collse Hoefdijk. Deze weg volgen tot de tweede rotonde, richting Gerwen, Gemert. Daar op de rotonde in Nuenen neemt u de eerste afslag rechts richting Nederwetten, Gerwen en Gemert. U volgt deze weg circa 3,5 km en slaat linksaf de richting Lieshout, Gemert, dit is de Lieshoutseweg. Vervolg deze tot aan de T-splitsing aan het eind. Daar slaat u links af richting o.a. Beek en Donk. Deze weg volgt u circa 500 mtr. tot de rotonde bij Bavaria. Op de rotonde de tweede afslag nemen en de weg richting Beek en Donk vervolgen tot aan de stoplichten. Daar slaat u links af richting centrum, dit is de Kerkstraat overgaand in de Brandstraat en vervolgens Koppelstraat. Vanaf het stoplicht is de tweede straat rechts ’t Slotje.

Vanuit Helmond:
Volg de weg langs het kanaal (Zuid Willemsvaart) langs Aarle-Rixtel naar Beek en Donk. Bij de brug volgt u de weg naar rechts en komt u op de Oranjelaan. Volg deze weg tot aan de stoplichten en steek daar de weg over.U bent nu op de Kerkstraat die direct overgaat in de Brandtstraat en vervolgens Koppelstraat. Vanaf het stoplicht is de tweede straat rechts ’t Slotje.Bel of mail ons voor een afspraak of vrijblijvende offerte.
telefoon 0492 462 387 e-mail bruidsfoto@fotojean.nl

 
 
© FotoJean 2008