welkom op www.fotojean.nl
 
 

Voorbereiding
Na een telefonische afspraak gaan we een vrijblijvend gesprek aan. In dat gesprek bekijken we een voorbeeldreportage en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Ik wil dan graag iets horen over wie jullie zijn je hobby’s , passies, beroep of een gave. Fotografisch probeer ik dat te laten terugkomen op jullie grote dag. We maken er in elk geval iets bijzonders van.

Jullie krijgen een offerte waarin we alle afspraken nog eens duidelijk op een rij zetten.

De huwelijksdag
Op de dag zelf zal ik op tijd aanwezig zijn voor sfeerbeelden die beginnen met de voorbereiding. Vervolgens laten we de dag over ons heenkomen en volg ik jullie in kleur en sfeervol zwart wit. De spontane gebeurtenissen vormen het mooiste decor voor de leukste foto’s. Ergens op de dag nemen we even rustig de tijd om foto’s te maken in een mooie vooraf afgesproken omgeving. Flitsen proberen we te vermijden, daglicht is vaak het mooiste licht. Daar waar nodig werken we met een reflectiescherm.

Ook tijdens de officiële gedeelten van de bruiloft en de feestelijkheden probeer ik zo min mogelijk te flitsen. Het felle flitslicht verstoort en maakt de aanwezigheid van de fotograaf te nadrukkelijk.

De afwerking
De samenstelling en keuze van het album is het vervolg. Ik kan voor jullie het album samenstellen met de beste foto’s gesorteerd op kleur, chronologie en formaten. We kunnen werken met achtergronden, passe-partout, digitale beeldbewerking, kleur, zwart-wit, sepia of blauwtonen. Ook collages zijn mogelijk. Wil je zelf de regie in handen houden, dat kan ook.

Je kunt ervoor kiezen alle foto’s op CD zelf in eigen regie af te werken, maar het is ook mogelijk dat je de foto’s uitzoekt die ik dan verder voor jullie verwerk tot een album.

Bij elke reportage wordt een CD geleverd met de digitale foto’s. De negatieven van kleinbeeld en middenformaat blijven mijn eigendom, maar kunnen wel gescand worden.Bel of mail ons voor een afspraak of vrijblijvende offerte.
telefoon 0492 462 387 e-mail bruidsfoto@fotojean.nl

 
 
© FotoJean 2008